Over ons

Taxibedrijf van Kronenburg is 1 april 1980 opgericht door Jan en Henny van Kronenburg. Zij begonnen met het aanbieden van kleinschalig taxivervoer in de gemeente Liempde. Snel daarna werd dit uitgebreid met gehandicaptenvervoer. De eerste busjes werden aangeschaft, waardoor ook het weekendvervoer mogelijk werd. Jos en Oda Sanders (de ouders van Henny) kwamen in dienst van het bedrijf. Jarenlang hebben zij met veel plezier meegeholpen in het bedrijf.

Taxi van Kronenburg in het nieuws.

Op 24 december heeft de MooiRooi krant een leuk artikel geschreven over de voortzetting van ons familiebedrijf. Klik hier om het artikel te bekijken.

 

In 30 jaar groeide het bedrijf uit tot een wagenpark met 3 taxi’s en 11 taxibusjes. Het personeelsbestand bestaat uit 15 medewerkers.

In 2011 komt Jan van Kronenburg te overlijden en komt Henny er alleen voor te staan. Samen met haar zus Jolanda de Beer en een sterk taxi team werken zij zich door deze moeilijke tijd heen. Al snel treedt Sjors van Kronenburg toe tot de organisatie als verantwoordelijke voor het wagenpark. In 2013 komt ook Martijn van Kronenburg in dienst van het bedrijf.


Door de historie is Taxibedrijf van Kronenburg een bekende organisatie in de regio waarbij service, klantgerichtheid en stiptheid centraal staan. Daarnaast wordt mede door innovatie de toekomst van de organisatie gewaarborgd.